Installing programmable Thermostat


  #1  
Old 12-06-09, 07:47 AM
B
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2009
Location: Florida
Posts: 2
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Installing programmable Thermostat

I replaced a SECO TA2060 with a Honeywell RTH2510.
I did the following wiring conversion:

SECO > HONEYWELL
W2 > W/AUX
O > O
X (blue wire) > TAPED OFF
R > R
Y > Y
G > G
E > N/A
W3 > TAPED OFF

In the SECO, W2 came in from the wall, but E was a jumper to W2.

Was this correct?

Thanks,
Bob
 
  #2  
Old 12-06-09, 09:32 AM
Houston204's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Oct 2009
Location: Texas
Posts: 6,530
Received 95 Upvotes on 88 Posts
That looks good. Verify that the 2 jumpers are at HE (unless you have gas Aux heat) and O.

 
  #3  
Old 12-06-09, 02:14 PM
B
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2009
Location: Florida
Posts: 2
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Thanks, wasn't sure about the W3.
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: