Aprilaire wiring on a Goodman furnace


  #1  
Old 02-07-10, 05:39 AM
M
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2010
Posts: 5
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Aprilaire wiring on a Goodman furnace

Hello,
I will be installing a model 700 on my Goodman model gmpn080-4 gas furnace. What will I need to do to wire it correctly?

I also tapped into the furnace 20 amp main power for the aprilaire electric cord.


Our furnace is a downdraft furnace/craw space. Where is the best place to mount the aprilaire 700?


Thanks,
Mark
 
  #2  
Old 02-07-10, 06:41 AM
H
Member
Join Date: Jan 2010
Location: Bartow fl
Posts: 26
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
  #3  
Old 02-07-10, 06:45 AM
M
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2010
Posts: 5
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Yeah I have seen that diagram, not much help though...

Thanks,
Mark
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: