Aprilaire wiring on a Goodman furnace

Reply

  #1  
Old 02-07-10, 06:39 AM
M
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2010
Posts: 5
Received 0 Votes on 0 Posts
Aprilaire wiring on a Goodman furnace

Hello,
I will be installing a model 700 on my Goodman model gmpn080-4 gas furnace. What will I need to do to wire it correctly?

I also tapped into the furnace 20 amp main power for the aprilaire electric cord.


Our furnace is a downdraft furnace/craw space. Where is the best place to mount the aprilaire 700?


Thanks,
Mark
 
Sponsored Links
  #2  
Old 02-07-10, 07:41 AM
H
Member
Join Date: Jan 2010
Location: Bartow fl
Posts: 27
Received 0 Votes on 0 Posts
  #3  
Old 02-07-10, 07:45 AM
M
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2010
Posts: 5
Received 0 Votes on 0 Posts
Yeah I have seen that diagram, not much help though...

Thanks,
Mark
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: