expansion tank

Reply

  #1  
Old 03-04-05, 08:35 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2002
Location: Mass
Posts: 151
Received 0 Votes on 0 Posts
expansion tank

Is it possible to oversize the expansion tank in a closed loop hotwater system? Also does it matter how high it is mounted?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 03-05-05, 09:15 AM
Grady's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware, The First State
Posts: 13,936
Received 1 Vote on 1 Post
Exp. Tank

Larger than needed will hurt nothing. It is normally above the boiler but even that is not carved in stone.
 
  #3  
Old 03-05-05, 10:03 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2002
Location: Mass
Posts: 151
Received 0 Votes on 0 Posts
Thanks because I found a hell of a deal on a watts 60 so we'll see how it goes.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: