Radiator not working: Pipe leading into radiator is cold

Reply

  #1  
Old 12-17-08, 02:23 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2008
Location: Oxford, England
Posts: 1
Received 0 Votes on 0 Posts
Radiator not working: Pipe leading into radiator is cold

I've got a combi boiler with 8 radiators leading off it. The problem I have is that one radiator is not working. If I feel the pipes leading into the radiator they are cold but all other radiators and pipes are hot.

I've tried bleeding all radiators without success.

Any ideas?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 12-17-08, 09:40 PM
Member
Join Date: Dec 2008
Posts: 9
Received 0 Votes on 0 Posts
Originally Posted by scaasi View Post
I've got a combi boiler with 8 radiators leading off it. The problem I have is that one radiator is not working. If I feel the pipes leading into the radiator they are cold but all other radiators and pipes are hot.

I've tried bleeding all radiators without success.

Any ideas?
check the valves to see if it is open. sometimes open and then closing would work.
 
  #3  
Old 12-18-08, 04:51 PM
Member
Join Date: Oct 2008
Location: USA
Posts: 2,916
Received 7 Votes on 7 Posts
There are only two reasons that I can think of: air in the system or a valve closed.
Doug
 
  #4  
Old 12-18-08, 07:47 PM
Member
Join Date: Dec 2008
Posts: 9
Received 0 Votes on 0 Posts
Originally Posted by gilmorrie View Post
There are only two reasons that I can think of: air in the system or a valve closed.
Doug
agreed. actually, sometimes a valve needs to be closed because it is used as a diverter!
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: