Boiler fires but no hot water at taps

Reply

  #1  
Old 10-06-18, 02:34 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2011
Location: USA
Posts: 24
Received 0 Votes on 0 Posts
Boiler fires but no hot water at taps

My domestic hot water stopped mid shower today. The boiler is firing and the pipe leading to the indirect water heater is hot on both sides of the Taco circulator pump. The boiler seems to be running a little hot and the baseboard hot water system is working and puts off heat. Any thoughts?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 10-06-18, 03:19 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 52,566
Received 333 Votes on 311 Posts
Please post some pictures of your setup...... How-to-insert-pictures

The circulator has nothing to do with the domestic hot water unless it's supplying a separate storage tank.
 
  #3  
Old 10-06-18, 03:27 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2011
Location: USA
Posts: 24
Received 0 Votes on 0 Posts
Update. So after running the baseboard heating I know have hot water again. Everyone of the taps gurgled and put some air out but then I got hot water again. I don't have a clue of how I "fixed it" but any thoughts as to what happened?
 
  #4  
Old 10-06-18, 03:29 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 52,566
Received 333 Votes on 311 Posts
Nope.... not without knowing what you have there.
 
  #5  
Old 10-06-18, 03:38 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2011
Location: USA
Posts: 24
Received 0 Votes on 0 Posts
I can take more if you would like.
 
Attached Images  
  #6  
Old 10-06-18, 03:59 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 52,566
Received 333 Votes on 311 Posts
So your boiler supplies a storage tank thru its own circulator pump.
It was hot on either side of the pump. But was it hot on the return line from the tank to the boiler ?
Is there a gauge on the storage tank ?
 
  #7  
Old 10-06-18, 04:07 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2011
Location: USA
Posts: 24
Received 0 Votes on 0 Posts
The return line from the tank was not hot at all but now it is. Tank has no gauge.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: