ViewSonic Monitor garbled video

Reply

  #1  
Old 06-26-03, 07:06 PM
rjohntoby
Visiting Guest
Posts: n/a
Question ViewSonic Monitor garbled video

I have a ViewSonic VA800 that is intermitten. The OSD is allways good. Sometimes when I turn it on there is no video just verticle lines some wide some narrow I think that it could be a sync problem. Sometimes the video is perfect, does any one have any ideas??

Thank you
[email protected]
 
Sponsored Links
  #2  
Old 06-26-03, 07:39 PM
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Nov 2002
Location: Atlanta, Ga
Posts: 2,691
Received 0 Votes on 0 Posts
Process of Elimination...

Start by checking connections - both outside the computer and inside the computer. If that doesn't help - move the monitor to another computer and see what happens. Still no good? Try a hammer on the monitor - it's not worth the time.

Good luck!
 
  #3  
Old 06-27-03, 08:16 AM
Member
Join Date: Jun 2003
Location: Nr Ottawa, Canada
Posts: 21
Received 0 Votes on 0 Posts
Had that problem (or at least similar symptoms) with another monitor recently. Turned out to be one of (or a combination of) two things.
1) I removed the case on my old computer and cleaned off the video card with a can of compressed air with cleaning agent.
2) Booted in Safe Mode. Uninstalled the video card and rebooted, reinstalled newest drivers for the card from ATI.

Haven't had any problems since.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: