DVDXCopy Errors

Reply

  #1  
Old 12-15-03, 10:30 PM
Member
Thread Starter
Join Date: May 2003
Location: minnesota
Posts: 93
Received 0 Votes on 0 Posts
How smart are you??

I have a dvd copier program and it will not let me make backup copies. It is installed, but everytime I try to transfer the data it says this........I don't know if anyone will know, but it is worth a try.
DVDXCOPY caused an invalid page fault in
module DVDXCOPY.EXE at 0167:00422857.
Registers:
EAX=00000000 CS=0167 EIP=00422857 EFLGS=00210202
EBX=00000000 SS=016f ESP=008eea30 EBP=008ef7e8
ECX=00000000 DS=016f ESI=00000003 FS=0f07
EDX=006c0078 ES=016f EDI=00000000 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
c7 44 b0 fc 01 00 00 00 8b 84 24 88 00 00 00 8b
Stack dump:
00000000 00000000 008ef7e8 00000000 016f0000 00000001 00000000 00000000 00000000 00287aa0 00000000 00000000 0000000b 00000000 00000000 00000000
 
Sponsored Links
  #2  
Old 12-15-03, 11:25 PM
tae's Avatar
tae
tae is offline
Member
Join Date: Nov 2002
Posts: 2,469
Received 0 Votes on 0 Posts
Look here:
http://dvdxcopy.afterdawn.com/thread_view.cfm/49910

or here:http://dvdxcopy.afterdawn.com/thread_view.cfm/20374

There is alot of software that can conflict with dvd x copy. You didn't mention whether it's xpess or platinum, or what your operating system is, or if it has ever worked.
Full dvd x copy forum:
http://dvdxcopy.afterdawn.com/
http://dvdxcopy.afterdawn.com/forum_view.cfm/52

DVD x copy faqs:
http://www.dvdxcopy.com/support/FAQS...egory&CatID=20

They also offer live support online in the daytime.
Drives with known issues:
NEC-1x00A Series
HP 300 Series
Plextor 504A
TDK 4x0 Series
Pioneer A06
Many Dell integrated Burners
Sanyo and Optorite brand DVD writers
 
  #3  
Old 12-16-03, 09:29 AM
Member
Thread Starter
Join Date: May 2003
Location: minnesota
Posts: 93
Received 0 Votes on 0 Posts
thanks

I am running windows 98. I just got the xcopy so it has never worked. My burner drive is not even installed yet, I was just poking around at the program trying to switch the movie file to the burner side at it will not let me.
 
  #4  
Old 12-16-03, 03:55 PM
tae's Avatar
tae
tae is offline
Member
Join Date: Nov 2002
Posts: 2,469
Received 0 Votes on 0 Posts
from 321 studios faqs:
Question: Do I have to own a DVD Burner/Writer?

Answer:
YES! You must have a DVD+R(W) or DVD-R(W) drive installed in your PC. Check with your PC's manufacturer to make sure you have one.
 
  #5  
Old 12-16-03, 04:01 PM
Member
Thread Starter
Join Date: May 2003
Location: minnesota
Posts: 93
Received 0 Votes on 0 Posts
I own a burner, but it is not installed yet. I installed the xcopy program first and was messing around with it when I noticed the error message came up when I tried to transfer the movie data over.
 
  #6  
Old 12-16-03, 04:08 PM
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Nov 2002
Location: Atlanta, Ga
Posts: 2,691
Received 0 Votes on 0 Posts
The FAQ seems somewhat misleading:

Question: Do I have to own a DVD Burner/Writer?
Ok, no problem - you own a DVD Burner.

YES! You must have a DVD+R(W) or DVD-R(W) drive installed in your PC. Check with your PC's manufacturer to make sure you have one.
Wait a minute!!! You have to <i>install it</i> too???


J/K - but, seriously, maybe you should wait until you have the burner in to try burning movies

Good luck!
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: