Spybot

Reply

  #1  
Old 06-21-07, 03:56 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2001
Location: MD
Posts: 2,136
Received 1 Vote on 1 Post
Spybot

This is the message Spybot S+D shows after running it.
I went to the Spybot forum and there is quite a discussion going on as to what it is/isn't and what to do about it.
Does anyone who uses this program have any solid ideas.


++ Microsoft.Windows.AppFirewallBypass++ Microsoft.Windows.IEFirewallBypass
 
Sponsored Links
  #2  
Old 06-21-07, 05:33 PM
nap's Avatar
nap
nap is offline
New Member
Join Date: May 2006
Location: north
Posts: 4,163
Received 0 Votes on 0 Posts
well, I can't tell you what it is but on the spybot site, they list that in the most current update available.http://www.safer-networking.org/en/home/index.html
 
  #3  
Old 06-21-07, 07:05 PM
the_tow_guy's Avatar
Group Moderator
Join Date: Feb 2001
Location: SW Fla USA
Posts: 11,822
Received 32 Votes on 25 Posts
If you have any firewall other than the built in XP one, the Windows firewall is essentially disabled. That's all Spybot is telling you. I'm using Windows Live OneCare and it disables the built-in XP firewall in favor of its own and gives me that message in Spybot. At least I THINK that's how my message reads. I simply ignore it.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: