MS Outlook

Reply

  #1  
Old 09-23-07, 03:53 PM
S
Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2007
Location: USA
Posts: 7
Received 0 Votes on 0 Posts
MS Outlook

After encountering chronic problems with Outlook Express mailing attchments, I switched to Outlook.
Now, suddenly I have mail languishing in the Outbox. I can set up outgoing mail, and it will send some right out. Others may be hours before going out, and some I cannot get sent at all. And there seems to be no pattern in this.
When I use "send/receive all," or "send all," nothing happens. Yet when I check to see if POp3 server is OK, it send an all OK messge to my inbox.
When I try to get it to send the message immediately, I often get a message requiring my PW.
Any ideas as to what is the glitch? I still have a message in my outbox that I sent "out" at 1PM today.
Sarge
 
Sponsored Links
  #2  
Old 09-23-07, 05:26 PM
R
Member
Join Date: Sep 2003
Location: Central New York State
Posts: 13,973
Received 0 Votes on 0 Posts
Check the settings to make sure that your account is in the "send/receive all" group. it should be, but it may not be, especially if you had trouble setting it up.

Make sure that you have the box checked so that your password is remembered by Outlook.
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: