Trying to move my bookmarks

Reply

  #1  
Old 11-24-08, 03:18 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2003
Location: Montevallo, Alabama
Posts: 590
Upvotes: 0
Received 0 Votes on 0 Posts
Trying to move my bookmarks

I have two browsers, Mozilla Firefox and Internet explorer. I have a pile of "bookmarks" in Firefox and would like to put all of them in "favorites" in Internet Explorer. Is there a easy way to do this? If there is, would you please go step by step and in detail please.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 11-24-08, 06:41 PM
JoeTheZombie's Avatar
Member
Join Date: Nov 2005
Location: Idaho
Posts: 216
Upvotes: 0
Received 0 Votes on 0 Posts
From Firefox, select the "Bookmarks" menu and click "Organize Bookmarks..."

Select the "All Bookmarks" item on the left and then click "Import and Backup" at the top of the screen and select "Export HTML..." from the menu.

Save the file to a place you can remember.

Now start up Internet Explorer. Select the "File" menu and select "Import and Export". Tell the wizard you want to import bookmarks, and browse to the file you specified above.


Curiously, why do you want to do this? I certainly do not recommend using Internet Explorer.
 
  #3  
Old 11-25-08, 05:41 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2003
Location: Montevallo, Alabama
Posts: 590
Upvotes: 0
Received 0 Votes on 0 Posts
Joe - I have experienced several problems with my Firefox browser and if I go to my Internet Explorer browser it always works OK. Which browser do you recommend? Thank you for the information.
 
  #4  
Old 11-25-08, 06:59 AM
JoeTheZombie's Avatar
Member
Join Date: Nov 2005
Location: Idaho
Posts: 216
Upvotes: 0
Received 0 Votes on 0 Posts
Well, ultimately one has to use what works for them. If you are having problems with Firefox, it's hard to use it, so I can understand moving to IE to get things done.

Firefox is a pretty good application, so if you are having a lot of problems, it could be due to other underlying issues. What problems are you experiencing?
 
  #5  
Old 11-25-08, 07:42 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2003
Location: Montevallo, Alabama
Posts: 590
Upvotes: 0
Received 0 Votes on 0 Posts
The only problem I'm having with Firefox is that occansionally it just won't go to different web sites. I've never had a similar problem with IE. A while back, I was using "Opera", but I keep experienceing the same problem, only worse.
 
  #6  
Old 11-25-08, 04:48 PM
Member
Join Date: Mar 2006
Location: Wet side of Washington state.
Posts: 18,478
Received 22 Votes on 17 Posts
Some websites only work with IE. My company benefits site will only work with IE and, I think, some versions of Netscape. Other than that I use Firefox exclusively. I tried Opera for a few days but preferred Firefox.
 
  #7  
Old 11-25-08, 05:21 PM
JoeTheZombie's Avatar
Member
Join Date: Nov 2005
Location: Idaho
Posts: 216
Upvotes: 0
Received 0 Votes on 0 Posts
Yes, I quite like the "IE Tab" extension for those badly behaving websites. It lets you set pages to open as an IE-rendered tab from within Firefox!
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: