This site only, menu bar problems

Reply

  #1  
Old 11-14-09, 12:50 PM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 21,119
Received 2 Votes on 2 Posts
This site only, menu bar problems

I don't get any drop down menu under quick links like I used to. It just changes the bar to other things..like "mark forums read" and "open contacts list". Also the quick reply doesn't seem to be working...for me...lol.

Using FF latest version...works fine in IE8..but I prefer FF.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 11-14-09, 02:08 PM
Tolyn Ironhand's Avatar
Group Moderator
Join Date: Nov 2007
Location: Twin Cities, MN
Posts: 13,134
Received 93 Votes on 83 Posts
Hummm I'm using FF 3.5.5 and the drop down menu under quick links seam to be working fine. =|
 
  #3  
Old 11-14-09, 04:15 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,967
Received 4 Votes on 4 Posts
FF 3.5.2 works fine. Guess it's time to upgrade, huh, Scott?

OK, FF 3.5.5 works fine, too.
 
  #4  
Old 11-14-09, 04:23 PM
Tolyn Ironhand's Avatar
Group Moderator
Join Date: Nov 2007
Location: Twin Cities, MN
Posts: 13,134
Received 93 Votes on 83 Posts
Meh, since the last update (or maybe the last, last update) every time I put my comp in hibernation and bring it out again I have to restart FF because it says it can't connect to the internet. Updating is not always the best thing.
 
  #5  
Old 11-14-09, 05:59 PM
J
Member
Join Date: Oct 2009
Location: USA
Posts: 109
Received 0 Votes on 0 Posts
Originally Posted by Tolyn Ironhand View Post
Meh, since the last update (or maybe the last, last update) every time I put my comp in hibernation and bring it out again I have to restart FF because it says it can't connect to the internet. Updating is not always the best thing.
Mine does the same thing. And when I do get back on, all sites like this I have to log back into.

Gunguy, you might try clearing your cache.
 
  #6  
Old 11-15-09, 06:57 AM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 21,119
Received 2 Votes on 2 Posts
Nope cleared the cache..didn't help. I really am gonna hate it..but I may have to get rid of all my cookies and see what that does. Or at least go in and look at them closely
 
  #7  
Old 11-15-09, 07:16 AM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 21,119
Received 2 Votes on 2 Posts
Nope..deleted all the cookies for this site..still no joy. This is really getting annoying...may have to go back to IE.
 
  #8  
Old 11-15-09, 08:25 AM
ray2047's Avatar
Member
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 33,597
Received 13 Votes on 11 Posts
Maybe reinstall Firefox. I tried it in Seamonkey, Opera, Firefox, and Konqueror and no problem. Do you have Javascript turned on? Try it with your AV and firewall off.
 
  #9  
Old 11-15-09, 08:46 AM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 21,119
Received 2 Votes on 2 Posts
Yeah..I may have to try that...Java is on.
It works fine in IE and Chrome for me as well..
Its just annoying that it just started when the site was having all the problems. My last FF update was 11/6 and it was fine after that.

Just discovered something else..when I click the quick links (expecting the drop down) and it jumps to the different menu bar...then the quick reply will work. Odder and odder....

EDIT...ok even weirder...turned everything (anti spyware, popup block, AntiV) off to test no change...then remembered adblock. Low and behold..its working correctly with ABP off albeit kinda slow because of all the ads. So possibly I have something blocked in ABP that is causing it to act so wierd. Something to work on anyway..not as frustrating as not knowing.
 

Last edited by Gunguy45; 11-15-09 at 09:09 AM.
  #10  
Old 11-15-09, 09:21 AM
Tolyn Ironhand's Avatar
Group Moderator
Join Date: Nov 2007
Location: Twin Cities, MN
Posts: 13,134
Received 93 Votes on 83 Posts
Originally Posted by Gunguy45 View Post
Nope..deleted all the cookies for this site..still no joy. This is really getting annoying...may have to go back to IE.
Before you do anything hasty you could always give Google chrome a spin. I tried it and it is a pretty good browser.
 
  #11  
Old 11-15-09, 09:53 AM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 21,119
Received 2 Votes on 2 Posts
I've had Chrome installed since it came out...wifey uses it as her main browser. I didn't use it much since it didn't have some features or much support..prob a lot better now. But I resisted switching to FF until just this year when I kept having issues with the IE upgrade..lol. Now that I'm used to it I don't want to switch again...

I think I've got it working..it was definitely something in ABP...I cleared it and reblocked as needed and it seems to be OK so far...
 
  #12  
Old 11-15-09, 10:54 AM
ray2047's Avatar
Member
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 33,597
Received 13 Votes on 11 Posts
Yeah..I may have to try that...Java is on.
No not Java, Javascript. They are two very different things.
 
  #13  
Old 11-15-09, 11:44 AM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 21,119
Received 2 Votes on 2 Posts
Ray

No...I know that..I was being lazy and didn't type the whole thing...lol. Anyway..Its all fixed..working normally now.
 
  #14  
Old 11-15-09, 12:54 PM
ray2047's Avatar
Member
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 33,597
Received 13 Votes on 11 Posts
Glad you got it.

..........
 
  #15  
Old 11-15-09, 01:00 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,967
Received 4 Votes on 4 Posts
Yeah, I forgot about ABP. Great program/add on, but it will zap anything with an advertisement in it, so I guess we should check that first. Glad to know it worked out. I'll keep ABP in mind.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: