settings

Reply

  #1  
Old 12-27-09, 11:13 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2001
Location: MD
Posts: 2,142
Received 1 Vote on 1 Post
settings

Hello
My laptop + desktop are both xp home, sp3, msie 8.
I tried to upload pictures to Snapfish but the desktop would not work so I tried the laptop and it did.
I began checking the explorer settings and the only difference was under 'Security', the laptop had http://.mcafee.com
When I tried to enter that in the desktop's security it stated the characters were wrong.
What could be the reason why one pc uploaded and the other could not when they are almost identical except the difference I pointed out? I now have all set at default.
Thamk you
 
Sponsored Links
  #2  
Old 12-27-09, 12:10 PM
HotxxxxxxxOKC's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 8,044
Received 0 Votes on 0 Posts
Did it give you an error message?
 
  #3  
Old 12-27-09, 12:40 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2001
Location: MD
Posts: 2,142
Received 1 Vote on 1 Post
Snapfish

Hello
I kept looking after I wrote you and found an apology from Snapfish to its customers that there was a problem with MSIE 8 and its site. They were trying to fix it and mentioned a possible activex issue among others.
I gues there is something a bit different between the lap and desk but there is no error message.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: