FF and DIY issues...anyone else having them?


  #1  
Old 08-07-11, 07:32 AM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 19,281
Received 6 Upvotes on 6 Posts
FF and DIY issues...anyone else having them?

I keep getting a connection was reset message when I use FF to access the site. Everything else in FF is working fine. Tried logging out same thing. Restarted FF same thing. Haven't rebooted...but don't see how that would help.

Doesn't matter what I click on or try DIY says connection reset.

Using IE8 to post this, but the ads really slow it down and I don't like the view.

Any ideas? Anyone else having an issue?
 
  #2  
Old 08-07-11, 08:02 AM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 19,281
Received 6 Upvotes on 6 Posts
Nevermind....deleted cookies and history and it's working now. Just odd was working fine when I put it to sleep last night...and just this site was an issue.

Ahhh well, all better now.
 
  #3  
Old 08-07-11, 01:26 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 36,607
Upvotes: 0
Received 9 Upvotes on 8 Posts
Beat me to it. Yeah, cache, cookies and history clog up things and the browser doesn't know which way to go. THIS site is an issue, because you are on here more than you are on the Weather Channel
Hm, hmmmmm, hmmm. waiting on the 180 seconds......49 more to go..............
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: