Welcome to the DoItYourself Forums!

To post questions, help other DIYers and reduce advertising (like the one on your left), join our DIY community. It's free!

56K modem


daphnes55's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

01-11-01, 09:29 AM   #1  
daphnes55
How can I find out if I have a 56K modem?
Thanks,
Daphne

 
Sponsored Links
mikejmerritt's Avatar
Visiting Guest

Posts: n/a

01-11-01, 11:14 AM   #2  
mikejmerritt
daphnes55, Without listing your operating system you could end up with a lot of answers. If Win98, Control Panel, Modems, should show your modem specs...Mike

 
dkerr's Avatar
Member

Join Date: Sep 2000
Posts: 1,165
CANADA

01-11-01, 03:23 PM   #3  
Originally posted by daphnes55
How can I find out if I have a 56K modem?
Thanks,
Daphne
start / settings / control panel / system / device manager tab/ look down the list and click on the + to the left of where it has the word: modem
it should now have the modem listed.


 
dkerr's Avatar
Member

Join Date: Sep 2000
Posts: 1,165
CANADA

01-11-01, 03:24 PM   #4  
The info in my previous post should work with Windows 95, windows 98, or windows ME

 
Search this Thread