computer monitor icon changes

Reply

  #1  
Old 07-25-18, 11:59 AM
daswede's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2003
Location: massachusetts
Posts: 2,218
Received 0 Votes on 0 Posts
computer monitor icon changes

Some how, when I was my computer I must have clicked on something on the keyboard that changed the window display.
I seem to have displaced the tray ? icons to the left side of screen from their normal bottom display on the bottom.

the bottom display, which is the that displays IE login,MAIL,ANTIVIRUS,AND SYSTEM WINDOW in other words what was on
tray is now to the left of screen????

Hope this is described well.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 07-25-18, 12:05 PM
Shadeladie's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jan 2005
Location: PA - USA
Posts: 4,496
Received 96 Votes on 76 Posts
What version of Windows are you using? For now, you can try grabbing it with your mouse (cursor) and dragging it to the bottom. If that doesn't work, I need to know your Windows version.
 
  #3  
Old 07-25-18, 12:20 PM
daswede's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2003
Location: massachusetts
Posts: 2,218
Received 0 Votes on 0 Posts
Thanks for your reply. I'm using Windows XP
 
  #4  
Old 07-25-18, 12:45 PM
Shadeladie's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jan 2005
Location: PA - USA
Posts: 4,496
Received 96 Votes on 76 Posts
OK, AFAIK, clicking on it and dragging it back to the bottom, is the only way to do it with XP. Not sure if it's a right-click or a left-click, so try both ways. Sometimes it may take a few tries to grab it, but click on a blank space.
 
  #5  
Old 07-26-18, 07:27 AM
daswede's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2003
Location: massachusetts
Posts: 2,218
Received 0 Votes on 0 Posts
hello
follow up today I logged into my computer as usual every thing worked fine except for the placement of the bottom part of window that
displayed window tray? that displayed IE,system ,something called cyberlink,and my antivirus logo. these were displayed on the bottom
of the window screen
the window display showing the opening me now appears vertically on the left side of the window, top to bottom as opposed to being on the bottom of the window left to right.

I believe that I clicked on something on the keyboard that is responsible for this.
other than that searching around I can find everything I had before my clumbenes
 
  #6  
Old 07-26-18, 07:41 AM
Shadeladie's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jan 2005
Location: PA - USA
Posts: 4,496
Received 96 Votes on 76 Posts
Did you see my last reply or are you not understanding?
Click somewhere on the bar that's on the left, hold it (don't let go) and just drag/pull it back down to the bottom. May take a few tries but should work.
 
  #7  
Old 07-26-18, 08:22 AM
daswede's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2003
Location: massachusetts
Posts: 2,218
Received 0 Votes on 0 Posts
Smile

o.k. thanks that worked Now ho do I get the icons for other programs off the off the opening window page without losing

them from their original place on the computer? they show up when window opens on login
 
  #8  
Old 07-26-18, 10:16 AM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 57,075
Received 836 Votes on 783 Posts
When windows opens after login...... the icons you see are mostly shortcuts to programs. If it has an arrow in the corner.... like in the icons below..... you can right click on them and delete them.

Name:  shortcuts.JPG
Views: 57
Size:  26.8 KB
 
  #9  
Old 07-26-18, 06:21 PM
daswede's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2003
Location: massachusetts
Posts: 2,218
Received 0 Votes on 0 Posts
Red face strange log in and operation

o' boy
followed suggestion to get back to windows xp and everything was o.k.
however, after logging In tonight. I lost the tray icons and and had many programs in bottom tray that was not there before.
I also have displaced the icons on the welcome window. icons

windows are o.k.

I'm embarrassed to be back looking for more help
 
  #10  
Old 07-26-18, 07:03 PM
daswede's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2003
Location: massachusetts
Posts: 2,218
Received 0 Votes on 0 Posts
cockpit error?

I'm embarrassed to bother you folks as the problem has solved, as least for now
i shut the computer down and restarted...everything was back to normal. ??????
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: