red box with red dot

Reply

  #1  
Old 04-12-19, 04:58 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2002
Location: welland ontario
Posts: 6,045
red box with red dot

Why does my name in the upper right corner have a red box with red dot beside it? Is that some sort of error message?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 04-12-19, 05:07 PM
Shadeladie's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jan 2005
Location: PA - USA
Posts: 4,123
Can you take a screenshot of it? I've not seen that before. Not sure what it means.
 
  #3  
Old 04-12-19, 07:37 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2002
Location: welland ontario
Posts: 6,045
It's not there now. Now it's a ripped piece of paper.

Name:  Capture.PNG
Views: 83
Size:  942 Bytes
 
  #4  
Old 04-13-19, 02:24 AM
Forum Topic Moderator
Join Date: Mar 2005
Location: USA - N.E.Tn
Posts: 45,028
That is how mine looks, I don't recall ever seeing a red dot.
 
  #5  
Old 04-13-19, 03:10 AM
Group Moderator
Join Date: Mar 2003
Location: NC, USA
Posts: 19,274
In what program or website do you see this icon?
 
  #6  
Old 04-13-19, 04:54 AM
the_tow_guy's Avatar
Group Moderator
Join Date: Feb 2001
Location: SW Fla USA
Posts: 11,661
Here, using FF. Yes, I have that too. I've assumed it's for a missing avatar that somehow isn't linked to the one I use. I'm guessing webpage coding issue.

In IE it's a box with an "x" in it.
 
  #7  
Old 04-13-19, 05:17 AM
Tolyn Ironhand's Avatar
Group Moderator
Join Date: Nov 2007
Location: Twin Cities, MN
Posts: 12,621
In Chrome, I have nothing to the left other than the search box.
 
  #8  
Old 04-13-19, 05:19 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2002
Location: welland ontario
Posts: 6,045
I am using FF windows 7.
It is normal now but several days ago the icon changed from the ripped paper to the box with the the dot. I thought it meant I had a message or something but I couldn't find any.
 
  #9  
Old 04-13-19, 05:23 AM
Member
Join Date: Jan 2008
Location: Southeastern Pennsylvania
Posts: 2,934
Firefox 64.0 - nothing to the left except the search box.
 
  #10  
Old 04-13-19, 05:47 AM
Shadeladie's Avatar
Super Moderator
Join Date: Jan 2005
Location: PA - USA
Posts: 4,123
Since the last update, we've encountered some odd stuff on occasion. I'd say whatever it was, it was a temporary glitch. If you should see it again, try to get a screenshot. Just curious. I could also forward it to the techs to look at. They might have a clue.
 
  #11  
Old 04-13-19, 06:24 AM
Norm201's Avatar
Member
Join Date: Sep 2013
Location: Western NY on edge of eastern Lake Erie (not NYC)
Posts: 6,666
I've had that ripped graphic for some time now. It amazes me that this forum program has so many glitches and limits that most others do not. If not for the people and Mods it wouldn't be worth it.


just a random thought...I wonder what would be the ramifications on this forum if an annual nominal fee (say $1 to $5) is charged to be an active member? With many of the limitation removed for paid members (no more time limit between post, custom avatar, etc...). Non paid member would still be allowed to read but not interact.
 
  #12  
Old 04-13-19, 07:27 AM
Member
Join Date: Nov 2012
Location: USA
Posts: 1,076
Ok, that's in the top of the DIY website header

Right-clicking indicates that the Image location is

https://www.doityourself.com/forum/''

Both firefox and chrome have started increasing their stringency for secure links.
 
  #13  
Old 04-13-19, 08:54 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2002
Location: welland ontario
Posts: 6,045
.I wonder what would be the ramifications on this forum if an annual nominal fee (say $1 to $5) is charged to be an active member
I would never be back. There are plenty of free places to go.
 
  #14  
Old 04-13-19, 10:35 AM
Norm201's Avatar
Member
Join Date: Sep 2013
Location: Western NY on edge of eastern Lake Erie (not NYC)
Posts: 6,666
I would never be back. There are plenty of free places to go.
But with the high quality of experts and advice, and wide variety of subject matter? Yes there are sites dedicated to particular subject matter with experts. But honestly, I don't know of another forum that can cover any subject matter (A/C not included by design) with expert advice from Mods and member alike as good as this one.
 
  #15  
Old 04-13-19, 10:42 AM
pugsl's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Mar 2008
Location: Raleigh, NC
Posts: 8,164
I have search box and yellow man using FF with Avast security. No funny icons
 
  #16  
Old 04-13-19, 01:36 PM
Member
Join Date: Jan 2008
Location: Southeastern Pennsylvania
Posts: 2,934
I think the torn piece of paper means that there is a link to an image in the web page but the browser canít find the image. But why the page would be built with a link to an image at that spot I guess would be a mystery. I would assume the replacement image would be the torn piece of paper and would be at the position on the web page to replace the missing image.

But Iím not 100% sure of all that. I guess the_tow_guy already covered this in post #6.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes