Drive A: stuck in DOS

Reply

  #1  
Old 12-06-01, 02:54 PM
marturo's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2001
Posts: 1,448
Drive A: stuck in DOS

I bought a built in 1995 no name that was a win 95 upgraded to 98, also it had a Win NT systen controled by Novell on it. Office Machine yes, but after a complete Format and F-Disk to a Fat 32 I installed Win 98 SE and an ATI Xpert PCI 128 video and Sound blaster cards. I still have a problem, all the A: Drives I tried were good and so were the new IDE ribbons. The problem reads like this, in System Properties, under the performance tab, in the veiwing pane it says; Drive A: is using MS-DOS capaibility mode file system. Well no wonder it has to be booted and all software loaded through the CD Drive. Does anyone know how to change the A: drive back to using Windows capatibilities? This problem existed before and after the Format and OS change. All settings have Drive A: first to boot, well come to think of it I stayed with the Default Bios settings when I replaced the entire office set up with a stand alone version OS Win 98 SE. I didn't even know you could set up Drive A: to be MS-DOS only. Thanks, Marturo
 
Sponsored Links
  #2  
Old 12-06-01, 03:51 PM
BSB's Avatar
BSB
BSB is offline
Member
Join Date: Mar 2001
Location: GB, WI
Posts: 782
check here, may have the fix for you.

http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q131690


Brian
 
  #3  
Old 12-07-01, 05:50 AM
marturo's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2001
Posts: 1,448
A: Drive back in Windows

Thanks Brian
That's just what the doctor ordered. It worked like a charm. Marturo
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes