kenmore washing machine not working

Reply

  #1  
Old 08-11-09, 02:01 PM
D
Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2004
Location: Brandon, MS
Posts: 174
Received 0 Votes on 0 Posts
kenmore washing machine not working

i have a kenmore top loader washing machine about 5 years old. the other day i turn it on, if fills with water then nothing. ive put it on every different cycle and it wont do a thing. any ideas please help.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 08-11-09, 03:17 PM
Join Date: Dec 2008
Location: Raleigh, NC
Posts: 517
Received 0 Votes on 0 Posts
model #?

check lid switch
 
  #3  
Old 08-11-09, 06:13 PM
J
Member
Join Date: Aug 2009
Location: Oregon
Posts: 6
Received 0 Votes on 0 Posts
I had the same symptoms with my Kenmore washer. It turned out to be the "coupler". the coupler is the connector between the motor and the tub itself, if it goes out everything will seem to work excet the tub doesnt spin. If it is the coupler, on my machine it was an easy fix, the part cost me about $15.

I dont know what kind of videos this website provides, but i was able to find a good walk-through video on youtube which showed me how to replace the coupler.

YouTube - How to repair a Kenmore 90 Series washer motor coupler


Just a thought.

good luck!
 
  #4  
Old 08-12-09, 03:57 AM
Join Date: Dec 2008
Location: Raleigh, NC
Posts: 517
Received 0 Votes on 0 Posts
if it was the coupler the motor would be turning. OP: can you hear the motor turn?
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: