Missing nut or bad bolt/washer?


  #1  
Old 12-31-13, 02:50 PM
S
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Missing nut or bad bolt/washer?

Hi, I have a top loading panasonic washing machine.

It is an no agitator top loading machine - something similar like this type - http://www.automaticwasher.info/TD/A...11-03-25-8.jpg.

So now i dont know if i have a damaged bolt, or a missing washer or a missing nut or a damaged washer.

Let me explain the problem.

This problem exists from quite a long time.

The spinning motor suddenly loses contact with the screw.
The bolt/screw and the base plate then do not spin, whilst the motor spins inside.


I have added all pictures of my washing machine components.

To summarize the problem, whilst the motor is spinning, the bolt becomes lose during operation and it loses it contact and it does not spin anymore, and i keep tightening it with screw driver every few minutes to fix the problem until it occurs again.

All pictures can be found here.
https://www.dropbox.com/sh/s0b2kpk6a14tux5/m16pxyoeNd

If the problem still remains unclear let me know, i can try to record another video

I wanted to know how can i fix this problem, should i buy a new bolt (bigger??), new nut??, new washer??
 
  #2  
Old 12-31-13, 05:13 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Jersey
Posts: 65,972
Received 4,149 Upvotes on 3,726 Posts
Welcome to the forums.

I'll have this thread moved to appliances as it's really an appliance question.

Can you post the model number for that machine so I can look up the parts.
 
  #3  
Old 01-01-14, 04:28 AM
S
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
The model number is Panasonic NA-F60G2T
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: