No Power On Wash Cycle But Works On All Other Cycles

Reply

  #1  
Old 06-23-14, 11:23 AM
I
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
Received 0 Votes on 0 Posts
No Power On Wash Cycle But Works On All Other Cycles

My washer does not have power to the wash/start cycle but works fine on rinse, agitate, spin and drain cycle and second rinse works fine as well.
Only the setting to actually start the wash load does not work and there is no sound or power to the wash cycle on any setting, hot, cold, delicate, you name it there is no power to those settings

I have to wash my clothes in the rinse cycle then rinse them again and rinse again on the second rinse cycle to have clean clothes.

Any ideas why?

No one else seems to have my same problem on the net.

Thanks
 
Sponsored Links
  #2  
Old 06-23-14, 11:34 AM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 59,179
Received 1,118 Votes on 1,038 Posts
Welcome to the forums.

A make and model number are usually handy for diagnosing problems.

To me it sounds like the water level switch. Try putting the machine into a wash cycle and then move the fill level control.
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: