Not agitating or spinning


  #1  
Old 08-18-15, 11:22 AM
C
Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2015
Location: United States
Posts: 1
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Not agitating or spinning

My washer is in a similar conundrum.
It doesn't agitate or spin but the motor sounds totally normal.
So we have check the coupler, the clutch and even the agitator dogs. All are in great shape.
There does seem to be a lot of oil but I don't know what's regular amount and my husband and I are at a loss for what could be happening.
The washer is working perfectly apart from not agitating or spinning.
 
  #2  
Old 08-19-15, 05:07 AM
pugsl's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Mar 2008
Location: United States
Posts: 8,161
Received 78 Upvotes on 71 Posts
Moved post to it's own thread to avoid confusion. Post model # No agitation and no spin, Does it fill and drain? If so did you take the coupler off and see if cracked or pins broken off?
 
  #3  
Old 08-19-15, 05:26 AM
A
Member
Join Date: Jan 2013
Location: U.S.A.
Posts: 1,902
Received 73 Upvotes on 66 Posts
As Pugsi said, post your model #, and someone should be able to give you some other ideas if this doesn't pan out, but I would start by checking the lid switch with an ohmmeter.
 
  #4  
Old 08-19-15, 10:17 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Jersey
Posts: 65,985
Received 4,152 Upvotes on 3,729 Posts
The washer is working perfectly apart from not agitating or spinning.
That doesn't leave to much.
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: