Old-New Oster 6630 Blender runs on one speed

Reply

  #1  
Old 03-18-19, 02:04 PM
B
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2004
Posts: 63
Received 0 Votes on 0 Posts
Old-New Oster 6630 Blender runs on one speed

It's a 12 speed, but all speeds run on the same, fairly high, speed. I just bought it used and was wondering if this suggested a possible fix, or a permanent condition?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 03-18-19, 03:53 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 58,501
Received 1,029 Votes on 955 Posts
There is a listing for the speed switch.... 101796-000-000.
Unfortunately it looks like most of the parts have been discontinued for that blender.

Oster 6630 parts
 
  #3  
Old 03-18-19, 08:37 PM
B
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2004
Posts: 63
Received 0 Votes on 0 Posts
that's very helpful information, thank you!
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: