Wiring - Replaced one way light switch - problem

Reply

  #1  
Old 08-27-02, 01:13 PM
jcvilla75
Visiting Guest
Posts: n/a
Wiring - Replaced one way light switch - problem

Hello, I have a house with 1930s wiring, just replaced some old wires to a light switch and it worked fine - after 2 days it went out and no power for some reason but then came back! Then it worked fine for 5 days and last night went out again as I was sheetrocking around the area, and there is now no power from the circuit to the wires and switch (checked with a tester) ...I'm confused...my new wiring I think was pretty thorough..

I put in modern sheath wirign with a a black pos and white pos and a ground fyi...

Also, a light that this circuit goes out to (*garden light) is now out too.

Would be very grateful for any insight...I guess I'll get back in the attic and look at my wiring but I swear it was fine...

Thanks so much, John.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 08-27-02, 02:48 PM
Member
Join Date: Feb 2002
Location: port chester n y
Posts: 2,117
Received 0 Votes on 0 Posts
How many outlets are affected-only the 2 you mentioned?---You state---"replaced some old wires to a switch"---is this 1 or 2 new cables to the switch???
 
  #3  
Old 08-27-02, 02:53 PM
jcvilla75
Visiting Guest
Posts: n/a
Wiring - Replaced one way light switch - problem

Thx fr response...

No outlets at all just a light fixture in the room and a light outside the back door...

I replaced 2 cables...and put my new black/white sheath where they had been - as they were so old I could not tell whether black or white...

so I now have my new wiring connected on the attic and coming from the attic down the stud to my wall switch currently - if that helps...

basically there is now no juice to this new wire I put in...even if I switch the mains on and off...pls note that it did work - as I had it - for several days too...
 
  #4  
Old 08-28-02, 02:12 PM
Member
Join Date: Feb 2002
Location: port chester n y
Posts: 2,117
Received 0 Votes on 0 Posts
You state " I replaced 2 cables" and "there is no juice to this new wire (one cable or two?) I put in" ----Please describe how you ran the new cables between the existing switch/fixture outlet boxes.----Thanks---
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: