2 circuits one switch box

Reply

  #1  
Old 05-01-05, 09:14 AM
G
gsiciliano
Visiting Guest
Posts: n/a
2 circuits one switch box

I have a double switch box which controls different lights. Each switch within this box is powered by a different circuit. Is this okay?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 05-01-05, 09:21 AM
R
Member
Join Date: Sep 2003
Location: Central New York State
Posts: 13,973
Received 0 Votes on 0 Posts
yes, this is fine.
 
  #3  
Old 05-01-05, 09:21 AM
J
Member
Join Date: Sep 2000
Location: United States
Posts: 18,497
Received 0 Votes on 0 Posts
Yes.......
 
  #4  
Old 05-01-05, 11:35 AM
A
AdamLPerry
Visiting Guest
Posts: n/a
Okay As Long as Switches Are On Different Straps?

I think you are okay as long as you don't have any "combination" switches with two or three on one strap. I think that everything on a single strap must be wired to a single circuit.
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: