Three switches

Reply

  #1  
Old 05-14-05, 03:40 PM
gsiciliano
Visiting Guest
Posts: n/a
I am going to piggy back on this since I have a similar question. How do you wire three switches and one light.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 05-14-05, 07:12 PM
Member
Join Date: Sep 2003
Location: Central New York State
Posts: 13,973
gsiciliano, to use three switches to control a light you need two 3 way switches and one four way switch. The 4 way switch goes electrically between the two 3 ways, and the travelers get connected to it.
 

Last edited by racraft; 05-15-05 at 07:26 AM.
  #3  
Old 05-14-05, 10:48 PM
Member
Join Date: Sep 2000
Location: United States
Posts: 18,497
gsiciliano, I split off your question into its own thread, because, other than the fact that both questions involved switches, your question has no other similarities with the discussion in the other thread, and it would be impossible to deal with both questions in the same thread.

Sorry Bob, this makes your answer contain some unrelated answers, but life's a compromise.
 
  #4  
Old 05-15-05, 09:56 AM
gsiciliano
Visiting Guest
Posts: n/a
Sorry John
thx Bob, makes sense.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes