2 Romex Wires to a staple???


  #1  
Old 10-18-05, 01:01 PM
T
Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2003
Location: USA
Posts: 166
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
2 Romex Wires to a staple???

I was wondering if you could use 2 or 3 romex wires 12-2 (with ground) to a staple.. (were using the hammer in type)... or is it a strict one wire to one staple rule...

Thanks in advance!
 
  #2  
Old 10-18-05, 02:41 PM
Speedy Petey's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Nov 2003
Posts: 2,454
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
You can run two wires under a staple. Keep them flat on the stud and each other. NO stapling on edge.
 
  #3  
Old 10-18-05, 06:00 PM
P
Member
Join Date: Aug 2005
Posts: 145
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
That was the exact question I was going to post. It pays to read the forum first. Thanks
 
  #4  
Old 10-19-05, 10:19 AM
P
Member
Join Date: Feb 2002
Location: port chester n y
Posts: 2,117
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
I advise that you use "stack-its", which is a plastic block with an attached nail. Smash the nail into the stud/joist, and "clip" the cables into the slots.

This product was designed specificaly for the purpose you need.

Good Luck, & Learn & Enjoy from the Experience!!!!!!!!
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: