GFCI Reset

Reply

  #1  
Old 04-12-06, 12:47 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
GFCI Reset

What is the problem if a GFCI receptacle won't Reset?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 04-12-06, 01:44 PM
Member
Join Date: Sep 2003
Location: Central New York State
Posts: 13,973
Could be a bad GFCI.
Could be a Ground Fault exists.
Could be the circuit breaker is tripped.
Could be the GFCI is wired improperly.
 
  #3  
Old 04-12-06, 02:55 PM
bolide's Avatar
Member
Join Date: Jan 2006
Location: PA
Posts: 1,909
Originally Posted by lynava
What is the problem if a GFCI receptacle won't Reset?
Is it new or old?
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes