more disconnector

Reply

  #1  
Old 06-10-06, 07:50 PM
Member
Thread Starter
Join Date: May 2006
Posts: 7
more disconnector

http://img142.imageshack.us/img142/5...ehindcb5fz.png
anyone know why we don't need one more disconnector between generator and circuit breaker ?
thanks !
 
Sponsored Links
  #2  
Old 06-10-06, 09:19 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
Why would you need more than one, anyway. I'm not sure what your question is. Expound on it a little.
 
  #3  
Old 06-10-06, 09:31 PM
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Feb 2006
Location: North of Boston, MA.
Posts: 2,113
HUH !? Could you expand a little?

Most 1 lines have a legend, that way we don't have to speculate.
 
  #4  
Old 06-11-06, 04:57 AM
Member
Thread Starter
Join Date: May 2006
Posts: 7
http://img19.imageshack.us/img19/796...indcb5fz7i.png
1 line is shortthand for 3 phase when we draw diagram
Why would you need more than one
that my wonder
 
  #5  
Old 06-11-06, 06:01 AM
HandyRon's Avatar
Member
Join Date: Dec 2001
Location: New York
Posts: 1,365
Depends on the location of the generator and first disconnect switch. NEC requires a disconnect as it enters a building.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes