steel bars of building

Reply

  #1  
Old 07-25-06, 12:02 PM
hex boy's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2006
Posts: 12
Question steel bars of building

I've used steel bars of building as grounding. is it ok?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 07-25-06, 12:07 PM
Member
Join Date: Apr 2006
Location: New Bern, NC
Posts: 1,623
What are you grounding?

For an equipment ground the answer is NO.

For the requirements for grounding electrode, it must be one of the things you ground. You still must bond the water and the ground rods as well as the building steel.
 
  #3  
Old 07-25-06, 12:30 PM
hex boy's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2006
Posts: 12
thanks jwhite.

yes an equipment ground (an ACU).
 
  #4  
Old 07-26-06, 02:12 AM
Member
Join Date: Apr 2006
Location: New Bern, NC
Posts: 1,623
Use a full size equipment ground conductor, or metal racways and fittings that are listed for grounding.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'