circuit question


  #1  
Old 11-21-08, 11:31 AM
J
Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2002
Location: Pennsylvania
Posts: 104
Received 0 Votes on 0 Posts
circuit question

I'm filling out a form for our company. One of the questions is how many subpanels do we have. I have an inventory list and all the panels are "branch circuit breaker panels", are they the same as sub panels? The branch circuits are fed with a transformer so I'm not sure.
Thanks.
 
  #2  
Old 11-21-08, 12:08 PM
I
Forum Topic Moderator
Join Date: Feb 2005
Location: Near Lansing, Michigan
Posts: 10,941
Received 45 Votes on 43 Posts
Branch circuit breaker panels do count as subpanels.
 
  #3  
Old 11-21-08, 12:18 PM
J
Member
Join Date: Sep 2000
Location: United States
Posts: 18,497
Received 1 Vote on 1 Post
I should point out that the National Electrical Code neither defines nor uses the term "subpanel". So exactly what counts as a subpanel is debatable.
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: