4 switches


  #1  
Old 11-01-10, 08:40 AM
B
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
4 switches

Accidentally deleted pics of switches that I removed, so I'm not sure how to rewire new switches. There are 4 sets of 3 wire cable. 1 cable has 120v from blk and wht wire. 2 cables have blk and wht that are in circuit with no volts. Other cable blk and wht not in circuit and no volts. This is in bathroom for 2 lights, a heater and a vent all on separate switches. It looks like the 120v black wire was previously connected to all 4 switches. How do I connect the wires to the 4 switches?
 
  #2  
Old 11-01-10, 08:46 AM
Tolyn Ironhand's Avatar
Group Moderator
Join Date: Nov 2007
Location: United States
Posts: 14,399
Received 893 Upvotes on 754 Posts
When you say 3 wire cable are you talking about:
black, white, red, ground?
or black, white, ground?

Is there only one door to this bathroom?
 
  #3  
Old 11-01-10, 09:07 AM
B
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
3 wires: black, white, copper. Only 1 door.
 
  #4  
Old 11-01-10, 11:32 AM
ray2047's Avatar
Member
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 29,711
Upvotes: 0
Received 15 Upvotes on 13 Posts
Originally Posted by bicyclist
3 wires: black, white, copper. Only 1 door.
That is a two wire cable. Were all the whites bundled together in one wire nut? Was one black wire pigtailed to all the switches?
 
  #5  
Old 11-01-10, 02:59 PM
Tolyn Ironhand's Avatar
Group Moderator
Join Date: Nov 2007
Location: United States
Posts: 14,399
Received 893 Upvotes on 754 Posts
4 cables, 4 switches. Seams to me your short a cable.
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: