4 switches

Reply

  #1  
Old 11-01-10, 08:40 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
4 switches

Accidentally deleted pics of switches that I removed, so I'm not sure how to rewire new switches. There are 4 sets of 3 wire cable. 1 cable has 120v from blk and wht wire. 2 cables have blk and wht that are in circuit with no volts. Other cable blk and wht not in circuit and no volts. This is in bathroom for 2 lights, a heater and a vent all on separate switches. It looks like the 120v black wire was previously connected to all 4 switches. How do I connect the wires to the 4 switches?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 11-01-10, 08:46 AM
Tolyn Ironhand's Avatar
Group Moderator
Join Date: Nov 2007
Location: Twin Cities, MN
Posts: 11,982
When you say 3 wire cable are you talking about:
black, white, red, ground?
or black, white, ground?

Is there only one door to this bathroom?
 
  #3  
Old 11-01-10, 09:07 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
3 wires: black, white, copper. Only 1 door.
 
  #4  
Old 11-01-10, 11:32 AM
ray2047's Avatar
Group Moderator
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 32,659
Originally Posted by bicyclist View Post
3 wires: black, white, copper. Only 1 door.
That is a two wire cable. Were all the whites bundled together in one wire nut? Was one black wire pigtailed to all the switches?
 
  #5  
Old 11-01-10, 02:59 PM
Tolyn Ironhand's Avatar
Group Moderator
Join Date: Nov 2007
Location: Twin Cities, MN
Posts: 11,982
4 cables, 4 switches. Seams to me your short a cable.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'