Dead circuit

Reply

  #1  
Old 05-29-12, 04:49 PM
masazasm's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2009
Location: us
Posts: 109
Received 0 Votes on 0 Posts
Dead circuit

I have 4 outlets on a circut ( the fridge, a gfci, and two slaves ) my breaker is good and my gfci is good. with a votage tester I get nothing from the gfci and the two slaves and only 15v from the fridge outlet. Any ideas? Thanks!! (This all started when turning on a microwave it popped the breaker I pluged the microwave into another plug and it also popped the breaker. I reset the first breaker and gfci, but the second gfci will not reset. I have tested both the gfci and breaker to make sure that they are good.)
 
Sponsored Links
  #2  
Old 05-29-12, 05:01 PM
pcboss's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Jul 2002
Location: Maryland
Posts: 14,996
Received 39 Votes on 34 Posts
GFI's will not reset without power. Did you reset the second breaker? Have you tried another appliance in the same receptacles?
 
  #3  
Old 05-29-12, 05:04 PM
masazasm's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2009
Location: us
Posts: 109
Received 0 Votes on 0 Posts
Yes, just started messing with it again. I put an already reset gfci in the circuit and i was getting a reading, i pushed the test button and lost reading and it wouldnt reset.
 

Last edited by masazasm; 05-29-12 at 06:06 PM.
  #4  
Old 05-29-12, 05:07 PM
masazasm's Avatar
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2009
Location: us
Posts: 109
Received 0 Votes on 0 Posts
I plugged a blender in the fridge outlet and got nothing.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: