king craft 6000 gen

Reply

  #1  
Old 07-01-12, 08:30 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
king craft 6000 gen

it worked fine the last time i used it but the on,off switch broke. i replaced the switch and gen started up. my problem now is i have no power to any off the outlets. checked all wiring connections can't find problem. item#1705 serial#jd 3900ty 130310. appreciate any feed back
 
Sponsored Links
  #2  
Old 07-01-12, 10:21 AM
Tolyn Ironhand's Avatar
Group Moderator
Join Date: Nov 2007
Location: Twin Cities, MN
Posts: 12,284
There might be a fuse or circuit breaker someplace that has blown. You will have to take things apart and check them with a meter.
 
  #3  
Old 07-01-12, 10:30 AM
Gunguy45's Avatar
Super Moderator
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 21,023
Might also require a "flashing" if it's been a while since it was used. Can't tell you the exact procedure....some are complicated...some just require a tool like a 120V corded drill plugged in and spun.
 
  #4  
Old 07-02-12, 03:20 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
drill check

tried that but it was us,ed about 6 months ago. it dont make any bad noises like something is stuck
 
  #5  
Old 07-02-12, 03:23 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2012
Posts: 3
ok i'll try that thanks . i guess i'll just have to start it and start testing
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes