Pulling power from a three way switch?


  #1  
Old 05-12-14, 07:03 PM
J
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2014
Posts: 14
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Pulling power from a three way switch?

Here's my setup:

14/2 (from box) into Box A connected to 3-way switch
14/3 from Box A to Box B connected to a 3-way switch
14/2 from Box B to lights

I need to get power to Box C which will be a regular switch controlling a few lights. Can I get the power from Box B?

Happy to provide any additional info, thanks!
 
  #2  
Old 05-12-14, 07:25 PM
Z
Forum Topic Moderator
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Posts: 6,099
Received 422 Upvotes on 375 Posts
Unfortunately no. The only un-switched location is at Box A.
 
  #3  
Old 05-12-14, 07:37 PM
J
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2014
Posts: 14
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Hmm, is my only option to bring another strand of 14/2 to Box C from Box A?
 
  #4  
Old 05-12-14, 07:52 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 36,607
Upvotes: 0
Received 9 Upvotes on 8 Posts
Or from the panel or another source, which ever is closer.
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: