Pulling power from a three way switch?

Reply

  #1  
Old 05-12-14, 08:03 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2014
Posts: 14
Pulling power from a three way switch?

Here's my setup:

14/2 (from box) into Box A connected to 3-way switch
14/3 from Box A to Box B connected to a 3-way switch
14/2 from Box B to lights

I need to get power to Box C which will be a regular switch controlling a few lights. Can I get the power from Box B?

Happy to provide any additional info, thanks!
 
Sponsored Links
  #2  
Old 05-12-14, 08:25 PM
Forum Topic Moderator
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Posts: 4,251
Unfortunately no. The only un-switched location is at Box A.
 
  #3  
Old 05-12-14, 08:37 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2014
Posts: 14
Hmm, is my only option to bring another strand of 14/2 to Box C from Box A?
 
  #4  
Old 05-12-14, 08:52 PM
chandler's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Dec 2005
Location: USA
Posts: 39,968
Or from the panel or another source, which ever is closer.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes