Voltage without power...

Reply

  #1  
Old 06-04-14, 03:28 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2014
Location: United States
Posts: 1
Question Voltage without power...

Hi,

I similar issue that’s driving me crazy. I have an outside pre-installed “AC power wire”, for power to a small surveillance camera if I wanted to mount one. Well I do and have tried but it seems as if I’m not getting enough power to power up my camera. The wire is “open end spliced” (black and red) in the area to mount the camera and “open end spliced” at the control panel in my house (where I connect the power plug, that comes with the camera, via splice) yet the camera will not power on. The camera works well and as it should when I re-connect it to its power plug directly. Can you help me with this issue or give me a little advice?

separated from the following thread - http://www.doityourself.com/forum/el...wont-work.html
 

Last edited by PJmax; 06-04-14 at 04:59 PM. Reason: Moved to new thread
Sponsored Links
  #2  
Old 06-04-14, 04:57 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: NJ - USA
Posts: 43,508
Welcome to the forums.

Moved you to your own thread as the other one was a little long and very old. We need a fresh start on your problem.

What size wire did they run for the camera ?
Is your adapter an AC or DC output power supply ?

Do you have a voltmeter ?
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'