Conduit thru a stud cavity.

Reply

  #1  
Old 01-13-15, 05:48 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 188
Conduit thru a stud cavity.

Just wondering if this is a correct/code compliant way from a flush mounted panel, to an out building? It would consist of two pull elbows mounted to each other 180 degrees apart, with the exterior wall in between. Name:  conduit.jpg
Views: 449
Size:  10.0 KB
 
Sponsored Links
  #2  
Old 01-13-15, 05:55 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 46,124
Sure... that is no problem. LB's are what you would use.
 
  #3  
Old 01-13-15, 06:26 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 188
Thank you. why can't i post a thread with less than 25 characters?
 
  #4  
Old 01-13-15, 07:04 PM
Member
Join Date: Mar 2006
Location: Wet side of Washington state.
Posts: 18,399
why can't i post a thread with less than 25 characters?
Because you don't know the secret.

Seriously, it is to prevent smart alec answers to serious questions.
 
  #5  
Old 01-13-15, 07:23 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2007
Location: USA
Posts: 188
Thanks again >>>>>>>>>>>>>
 
  #6  
Old 01-13-15, 07:48 PM
CasualJoe's Avatar
Member
Join Date: Jan 2010
Location: USA
Posts: 9,385
Thanks again >>>>>>>>>>>>>
Ok .............................
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes