Quick question on wiring

Reply

  #1  
Old 12-11-15, 07:56 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2014
Posts: 19
Quick question on wiring

I'm wiring up some lights in my barn. The previous trusses were on 8 ft centers, we are putting new ones in at 4ft. That being said, I want to maintain clear space between the trusses - so no wires running from a leg of lights on one truss to the next. That being said, here is what I have planned. Will the switch controlling the junction box function just as if the lights were wired daisy chained? Legs 1 and 2 are just two lights, but are on different truss spans. Just wanting to double check before I get everything stapled up. Thanks

Name:  2915_001.jpg
Views: 173
Size:  34.0 KB
 
Sponsored Links
  #2  
Old 12-11-15, 08:09 AM
pcboss's Avatar
Forum Topic Moderator
Join Date: Jul 2002
Location: Maryland
Posts: 14,350
Looks fine. .
 
  #3  
Old 12-11-15, 08:10 AM
Forum Topic Moderator
Join Date: Feb 2005
Location: Near Lansing, Michigan
Posts: 10,288
The diagram all looks correct to me.

What is the intended use of the barn? Different types of wiring and protection are required depending on intended use of the building. If there is livestock it changes the picture a lot.
 
  #4  
Old 12-14-15, 05:36 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2014
Posts: 19
Thanks guys. It's just essentially storage right now. Used to be an ag building with horses.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes
'