Breaker box

Reply

  #1  
Old 01-09-16, 05:18 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2016
Posts: 6
Breaker box

Is it ok to run a new circuit thru the side of the panel? Are these for sub panels only?
 
Sponsored Links
  #2  
Old 01-09-16, 06:12 PM
ray2047's Avatar
Group Moderator
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 33,043
It is fine to run a new circuit through the side.
 
  #3  
Old 01-09-16, 06:12 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 46,091
You can run a circuit into any available knockout on a panel as long as it's not blocked from the inside.
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes