Need To Add Receptacles To Existing Receptacle

Reply

  #1  
Old 11-28-18, 11:26 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2014
Location: USA
Posts: 6
Received 0 Votes on 0 Posts
Need To Add Receptacles To Existing Receptacle

https://www.dropbox.com/s/wgnxa0b7tg...iring.pdf?dl=0

Hello folks,

I have a receptacle I need to add two more to it, which would be three duplexes in one box. Please view the PDF in the link of the existing. Can I connect the other two new ones as I have drawn out?

Thanks.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 11-29-18, 05:51 AM
Member
Join Date: Nov 2015
Posts: 1,281
Received 22 Votes on 20 Posts
Yes you can wire it as drawn.

For the wires between receptacles, you can also peel insulation in the middle and wrap it around screw instead of cutting.
 
  #3  
Old 11-29-18, 07:31 AM
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2014
Location: USA
Posts: 6
Received 0 Votes on 0 Posts
Thank you lambition , well appreciated!
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: