Go Back  DoItYourself.com Community Forums > Electrical, AC & DC. Electronic Equipment and Computers > Electrical - AC & DC
Reload this Page >

1 button, 1 transformer, 1 chime: I want to add a second chime

1 button, 1 transformer, 1 chime: I want to add a second chime

Reply

  #1  
Old 11-12-19, 11:10 AM
G
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2019
Posts: 1
Received 0 Votes on 0 Posts
1 button, 1 transformer, 1 chime: I want to add a second chime

What would the wiring look like. I only have access to the transformer wiring.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 11-12-19, 11:30 AM
Norm201's Avatar
Member
Join Date: Sep 2013
Location: United States
Posts: 9,188
Received 255 Votes on 229 Posts
Often most chimes have a "front" door bell and a "back" door bell. Check your chime and look for another set of terminals. If so run bell wire from the door button to the 2nd set of terminals.

edit...I'm assuming you want another door bell for another door.
 
  #3  
Old 11-12-19, 09:53 PM
PJmax's Avatar
Group Moderator
Join Date: Oct 2012
Location: Northern NJ - USA
Posts: 59,772
Received 1,193 Votes on 1,104 Posts
Welcome to the forums.

There are at least two wires from the transformer to the chime and at least two wires from the button to the chime. There are many ways to wire a doorbell system.

How many cables and how many wires do you see at the transformer ?
Usually you would have to run the wiring for a second chime unit from the first chime unit.
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: