[CAN-QC] What type breaker for Siemens EQ Loadcenter

Reply

  #1  
Old 10-29-20, 12:08 PM
W
Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2015
Location: Canada
Posts: 18
Received 0 Votes on 0 Posts
[CAN-QC] What type breaker for Siemens EQ Loadcenter

Hi all,
I have a Siemens EQ Loadcenter with a 200A main breaker. Currently it's loaded up with Type QT breakers.
I would like to add a new circuit, and would like to know what type of circuit breaker is required.
Would the Siemens 15A 1 Pole 120V Type Q Arc-Fault Breaker (QA115AFCCSA) fit in my panel?
 
  #2  
Old 10-29-20, 03:49 PM
CasualJoe's Avatar
Member
Join Date: Jan 2010
Location: United States
Posts: 10,754
Received 97 Votes on 87 Posts
Would the Siemens 15A 1 Pole 120V Type Q Arc-Fault Breaker (QA115AFCCSA) fit in my panel?
It would if the panel weren't full of tandem breakers already.
 
  #3  
Old 10-29-20, 07:47 PM
W
Member
Thread Starter
Join Date: Aug 2015
Location: Canada
Posts: 18
Received 0 Votes on 0 Posts
Oh, the panel isn't full. There's plenty of empty breaker slots.
Thanks for confirming that it will fit
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: