Vista 20p wont go into "AWAY" mode

Reply

  #1  
Old 08-31-04, 11:35 AM
Keebler
Visiting Guest
Posts: n/a
Vista 20p wont go into "AWAY" mode

When I put in my code and press "AWAY" the keypad says away exit now but after it completes the count down the siren sounds off for a quick second and goes into stay mode instead..All the sensors are working and wired properly, when I go to arm the system it says "Ready to Arm"...
Please help

Vista 20p
hardwired
1 motion sensor
6160V keypad
zone doubled
 
Sponsored Links
  #2  
Old 08-31-04, 06:09 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 16,645
Received 89 Votes on 83 Posts
Depending on programming, if you don't open and close an entry/exit door during the count down, interior zones will automatically bypass (thus stay arming). I'm pretty sure it's the default setting.
 
  #3  
Old 09-07-04, 09:31 AM
Keebler
Visiting Guest
Posts: n/a
Unhappy

I tried arming the system in "AWAY" mode again and made sure I open and closed the door and it still went into armed count down then after count down the siren sounded for a short second and it went into stay mode.
 
  #4  
Old 09-07-04, 12:25 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 16,645
Received 89 Votes on 83 Posts
The siren sounds because you have "confirmation of arming ding" (field *38) turned on.
Are you _certain_ that the door you are exiting through is zone defined as an entry/exit (type 01 or 02).

The Auto-stay feature is turned on and off in field *84.
 
  #5  
Old 09-10-04, 08:51 AM
Keebler
Visiting Guest
Posts: n/a
Smile

That worked excellent, thanks for your help.
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: