Power832 touble of communicate LED on


  #1  
Old 08-07-05, 02:05 PM
george_shen
Visiting Guest
Posts: n/a
Power832 touble of communicate LED on

We bought a new house installed with LCD5500, with 1 year builder paid
free monitoring. Just last week the "touble" LED on, and *2 command
indicating it's a "communication" problem. I'm wondering if this means
the monitoring company disabled monitoring for us, but we have
never used this service anyway(never set alarm on).

I searched on this forum, and many post saying I can:
[015] turn option 7 off
[380] turn option 1 off
[301-303] set all phone numbers to all F's.

I did all that, but the yellow 'trouble' LED still on.
now what else I can try?

thanks.
 
  #2  
Old 08-07-05, 03:51 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 15,586
Received 312 Upvotes on 287 Posts
If you have a Power 832 (mode PC5010), those are the correct settings. Check your trouble read out. There may be more than one trouble, and you cleared one, and there is another, different one still left.
 
  #3  
Old 08-07-05, 06:46 PM
george_shen
Visiting Guest
Posts: n/a
thanks for the reply. I used *2 to check the troubel status,
it's "communication" still. is there any needs to be reset?
like power cycle like of thing?

thanks.
 
  #4  
Old 08-07-05, 07:10 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 15,586
Received 312 Upvotes on 287 Posts
If it's trouble 4, and you have made the changes, try a shutdown and restart. I'm not sure but I think I have seen DSC panels hang onto a trouble like this, before, and a restart cleared it. If not, then there's something else set up on this system that we're missing.
 
  #5  
Old 08-07-05, 07:14 PM
george_shen
Visiting Guest
Posts: n/a
how do i do a shutdown and restart?

thanks.
 
  #6  
Old 08-07-05, 07:59 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 15,586
Received 312 Upvotes on 287 Posts
Unplug the battery, then remove the AC power (see the forum FAQ). Restore in the opposite order. For a DSC you will have to reset the system clock afterward.
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: