Vista-15p - How do I reset the code?


  #1  
Old 04-06-06, 07:15 PM
K
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2006
Posts: 7
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
Vista-15p - How do I reset the code?

I recently purchased a house with a ademco Vista-15p system already installed. I want to use the system without signing up for the monitoring. How do I reset the code? How do I program it to work without monitoring?
I appreciate any help!

Kim Olstroem
 
  #2  
Old 04-06-06, 08:19 PM
D
Member
Join Date: Mar 2006
Location: S. Texas
Posts: 11
Upvotes: 0
Received 0 Upvotes on 0 Posts
check this link to a previous post relating to the installation code, the manual for the vista 20p includes the 15p as well.

goto: Alarm Forum FAQ (See Retrieving Code) in this article

http://forum.doityourself.com/showth...all+code+vista

and if you need an install manual you can check this link,

http://www.homesecuritystore.com/protect_ademco.html

I think the code for the Vista 15P should be 6321 if it hasn't been changed. The first link will explain the proceedure to get into the programming mode.

hope this helps
 

Last edited by dell211; 04-06-06 at 08:43 PM.
  #3  
Old 04-07-06, 03:34 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 15,631
Received 322 Upvotes on 297 Posts
It will only be 6321 if the system was installed/monitored by ADT. Once you have an installer code, we can walk you through disabling the dialer, and setting a new master user code.
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: