safewatch pro 3000 HELP!


  #1  
Old 01-05-07, 08:48 PM
P
Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
safewatch pro 3000 HELP!

I've been searching this entire board and I can't find the answer to my problem. A sensor was placed on my screen door (zone 18) and it broke and I decided that I didn't need it anymore. How can I permanently remove #18 from my unit so that I don't have to bypass it every single time I want to arm it? Please help! ADT wants to charge too much to do it. I think my unit is a safewatch pro 3000. The 6321 8 00 code works with it.

Thank you in advance.
 
  #2  
Old 01-05-07, 09:24 PM
HotxxxxxxxOKC's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 8,033
Received 0 Votes on 0 Posts
If you have the programmers codes, try this.

go into programming
installer code 8 0 0 ??
press * 56
press *
press 18
press **
press 00
press *
press 1
press 00
press *99
and you should have it
 
  #3  
Old 01-05-07, 11:24 PM
P
Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
Awesome!

Thank you soooooo much! You've saved me over a hundred dollars :-)
 
  #4  
Old 01-06-07, 09:53 AM
HotxxxxxxxOKC's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 8,033
Received 0 Votes on 0 Posts
No problem.

Come back to these forums frequently. You will learn A LOT of information! We have some good Pro's on here that know their stuff!
 
 

Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: