Newbie Needs Help Please (ADT Safewatch Pro 2000)

Reply

  #1  
Old 06-01-07, 04:43 PM
P
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2007
Posts: 1
Received 0 Votes on 0 Posts
Newbie Needs Help Please (ADT Safewatch Pro 2000)

Hi,

I just moved into a house with a pre-existing ADT Safewatch Pro 2000. It was here from 2 owners ago and as such, I cannot get the code for it. I called ADT and they said they don't have codes on record and I had to sign up with them for them to reset it. I don't have/want a landline and have a much more cost-friendly alternative to do the monitoring. I just need a working panel.

Can I purchase a new panel, wire that to the existing network of sensors, then go from there? What are my options without involving ADT?

Thank you very much for any help.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 06-01-07, 07:03 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 16,702
Received 93 Votes on 86 Posts
The SW2000 is a modified Vista 20se. Unless they shut it down using the download software, you can reset it just like any other Ademco clone. Take a look at the FAQ, it tells how to extract the installer code.

Do a websearch for "Installer manual Vista 20se" It was a pretty common system, so the odds are good for finding it as a free download.
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: