alarm system master code reset

Reply

  #1  
Old 11-25-08, 04:50 PM
S
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2008
Location: St-Lazare
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
alarm system master code reset

Hi, i have an alarm system that has been sitting in my work shop for a while, i just built myself a workshop and i would like to install the alarm system in it, the problem is that i don't have the master code, how can i reset the old code so i can put a new one in. the system is a dsc 1500.

thanks
 
Sponsored Links
  #2  
Old 11-26-08, 03:57 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 16,640
Received 88 Votes on 83 Posts
You can try the default installer code: *8 1500. If it goes into program mode, you can extract/change the mastercode.

If not, you will need to default the panel. In either case you will need the installer manual.

http://www.bal-tech.ca/PDF/PC1500_v4-0_EN.pdf

Yes, it is not intuitive or easy reading, but all of the info is there. The instructions for defaulting the system are on page 17.
 
  #3  
Old 11-28-08, 04:12 PM
S
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2008
Location: St-Lazare
Posts: 2
Received 0 Votes on 0 Posts
thank you very much MrRonFl, i followed the link you provided, got the instructions and did the programming worked like a charm.
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: