Vista 20P "Fire Trouble 01" + "Fault 09"

Reply

  #1  
Old 02-08-09, 04:14 PM
N
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2009
Location: Minneapolis, MN
Posts: 20
Received 0 Votes on 0 Posts
Vista 20P "Fire Trouble 01" + "Fault 09"

I'm new to alarms, and installing my first full system in my own house.

I am attempting to stumble through programming the keypad. I can't get past these two faults...

"Fire Trouble 01"
"Fault 09"

I put the jumpers on all the hardwire zones I am not using. I only have 8, so I don't know where the "Fault 09" comes from.

Any help would be appreciated. Thank you in advance.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 02-08-09, 04:39 PM
HotxxxxxxxOKC's Avatar
Banned. Rule And/Or Policy Violation
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 8,034
Received 0 Votes on 0 Posts
Did you use a smoke alarm? Zone 9 is specifically for a smoke detector.
 
  #3  
Old 02-08-09, 04:42 PM
N
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2009
Location: Minneapolis, MN
Posts: 20
Received 0 Votes on 0 Posts
NO smokes installed whatsoever. I only have 1 wireless transmitter and 1 motion sensor installed for now.
 
  #4  
Old 02-08-09, 05:16 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 16,775
Received 103 Votes on 95 Posts
Hardwired zone 1 defaults to being for 2 wire smokes. You have to put a 2 k resistor on it even if you have the system set for no EOL resistors.
 
  #5  
Old 02-08-09, 05:38 PM
N
Member
Thread Starter
Join Date: Feb 2009
Location: Minneapolis, MN
Posts: 20
Received 0 Votes on 0 Posts
Thanks for the input. I put a resistor on Zone 1 and removed my PIR from that zone. The "Fire Trouble 01" is gone.

Now I have a "CHECK 100 RF RECEIVER" fault...

Thanks again for the assistance.
 
  #6  
Old 02-08-09, 06:54 PM
M
Forum Topic Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: Gainesville, FL, USA
Posts: 16,775
Received 103 Votes on 95 Posts
Either you have tried to enroll a wireless device without actually having a wireless receiver, or you have a wireless receiver that's not properly connected or addressed (00 is the only valid address for a wireless receiver on a V-20p)

You _can_ install a motion on zone 1, but you have to change the zone type in *56 programming.
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: