Exit button "function not available"

Reply

  #1  
Old 05-04-09, 04:10 PM
T
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2006
Location: Canada
Posts: 46
Received 0 Votes on 0 Posts
Exit button "function not available"

Hi folks. I have an older power series ( can't remember if it's 832 or 864) and apparently the exit button is not programmed.

Can someone give me a quick step by step.

I was told to hit *8, installers code, then section 015
Once I do that, all I see is some numbers and hyphens.

Am I on the right track here?

Thanks in advance.
 
Sponsored Links
  #2  
Old 05-04-09, 06:25 PM
A
Member
Join Date: Apr 2009
Location: Northeast
Posts: 75
Received 0 Votes on 0 Posts
Should have manual to follow

After you follow those steps, if three is not on, press three and it should light. Then exit programming. The only other reason it wouldn't work would be that the function button programming is not set. But do the above first.
 
  #3  
Old 05-05-09, 03:06 PM
T
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2006
Location: Canada
Posts: 46
Received 0 Votes on 0 Posts
Thanks AllTrack.....it worked like a charm
 
Reply
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: