6160 Keypad

Reply

  #1  
Old 08-21-10, 08:30 AM
N
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2010
Location: USA
Posts: 21
Received 0 Votes on 0 Posts
6160 Keypad

When I change the keypad address from 31 to 16,the lcd goes blank,nothing appears on the display,I have to change it back to 31.could anyone please tell me what I did wrong.Thanks
 
Sponsored Links
  #2  
Old 08-21-10, 04:37 PM
kcxj's Avatar
Member
Join Date: Sep 2006
Location: Kansas City, MO
Posts: 928
Received 0 Votes on 0 Posts
What panel?
Are there any other keypads connected to the system?
 
  #3  
Old 08-22-10, 09:40 AM
N
Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2010
Location: USA
Posts: 21
Received 0 Votes on 0 Posts
Originally Posted by kcxj View Post
What panel?
Are there any other keypads connected to the system?
That's the first single panel to Vista 20P
 
Reply

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread
 
Ask a Question
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: